OVER HUURLICHTLETTERS

Met onze lichtletters en -cijfers maken wij uw event onvergetelijk!

De lichtletters en -cijfers van HuurLichtletters zijn inmiddels niet te missen op elk event. Zo dragen wij zorg voor de decoratie van uw babyshower tot bruiloft, verjaardagen tot beurzen. Onze lichtletters en -cijfers zijn ultieme eye catchers op uw event. Met onze lichtletters en -cijfers kunnen wij elk gewenste combinatie maken, voor ons is namelijk niets te gek! Heeft u een specifieke wens? Dan staan wij graag voor u klaar en denken wij graag met u mee.

Wil je jouw feest omtoveren tot een waar spektakel? Wij hebben alles in huis om jouw evenement onvergetelijk te maken. Van adembenemende ballonnen en trendy ballonpilaren tot oogverblindende zuilen en sfeervolle backdrops. Maar daar stopt het niet! We bieden ook een scala aan extra's zoals welkomstborden, dranken- en goodieswalls, mocktailbars, sweettables, fruittables, shimmerwalls, een kids playground, photobooths in verschillende varianten (standaard, 360 spinner of Mirror Booth), koud vuurwerk en nog veel meer! Klik hier voor meer informatie. 

HUREN ZONDER ZORGEN

Bij HuurLichtletters huurt u zonder zorgen. U geeft ons uw wensen door en wij maken ze waar! Voorafgaand aan uw event wordt alles met u besproken, hierdoor zult u niet verrast worden met onverwachte kosten. 

Om uw reservering vast te leggen, hanteren wij een aanbetaling. De hoogte van de aanbetaling wordt altijd in overleg vastgesteld. Wilt u het gehele bedrag vooraf of achteraf betalen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk in overleg met ons.

Wij zijn een zeer flexibel team, welke graag met u meedenkt! Wij zorgen ervoor dat onze diensten zo makkelijk en efficiënt mogelijk verlopen richting u als onze klant.

WILT U CONTACT OPNEMEN?

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Pakket Image

© 2023 Huurlichtletters, Alle Rechten Voorbehouden.

Gemaakt door WebSloth Agency 🦥